| ![]() | Gelişmiş Arama |
| •Güncel Haberler | •Knight Online | •Komedi&Eğlence | •Oyun Dünyası | •Programlar | •Online Film izle | •Dizi izle | •Bayanlara Özel | •Müzik | •Dizi Tartışmaları | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| •Cep Telefonu | •Spor Gündemi | •Eğitim Şart | •Webmaster | •Edebiyat,Şiir,Hikaye | •Hobileriniz | •Motorlu Taşıtlar | •Digital Uydu Bölümü | •Astroloji | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | Bu Konuyu FaceBook'ta Paylaş | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 (permalink) |
| CЯ HoldinG ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Nerden: Antalya
Konular: 3068 Tecrübe Puanı: 1000 Rep Puanı : 39690 Rep Derecesi : | ![]() TANITIM / INTRODUCTION Türkçe Devrim niteliğindeki bu program ile ekran kartı olmadan birçok oyunu açabileceğiniz gibi, ekran kartınızın yetmediği bütün oyunları açabilirsiniz. Üstelik donma sorununuda ortadan tamamen kaldırıyor. TANITIM / INTRODUCTION English 3D-Analyze Full version Dosya Türü / File Extension: RAR Dosya Boyutu / File Size: 3 MB Dosya Şifresi / File Pass: YOK/NONE Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: Avast 4.8 Professional Edition Arkadaşlar indirdiğiniz dosyanın içerisindeki anlatım yerine şu şekilde ayarlamaları yapmalısınız. Evet anlatıma başlıyorum.. * 3D analyze programını açıyoruz , * " Select " tuşuna basıyoruz , * Karşımıza gelecek olan pencerede " C://Program Files/Konami/Pes8.exe " yi seçiyoruz ve aç ' a basıyoruz , * Programda bulunan " Performance " menüsünden " Force Sw TnL " ve " Hardware Limits " bölümünden " emulate HW TnL caps " in solundaki boşluklara tick koyuyoruz , * Sonra programda bulunan " Run " seçeneğine basıyoruz , * Daha sonra bilgisayarımızın oyuna girdiğini göreceksiniz , oyuna girdikten sonra hiç bir işlem yapmadan " Exit - Çıkış " 'a basınız , * Programın tekrar karşınıza geldiğini göreceksiniz , bu programın en alt kısmında " Save Batch File " yazan yere tıklayınız , karşınıza kaydetme penceresi gelecektir , dosya adı bölümüne " Pes8.bat " yazarak oyunu masaüstüne kaydedin ve oyuna girin sorunun çözüldüğünü göreceksiniz , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Cnr tarafından (10-29-2009 Saat 12:48 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Cnr Mesajına Teşekkür Edenler: | Manniax (3 Hafta önce)
|
| | #9 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Nerden: Erzincan
Konular: 313 Tecrübe Puanı: 247 Rep Puanı : 23780 Rep Derecesi : | breh breh breh tam benlik program pc antika olduğu için çok işime yarayacak keşke rapid olmasaydı ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Robinho24 tarafından (09-14-2009 Saat 08:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| 3d , acma , analyze , da , ekran , karti , kartsiz , oyunlari , ya , yetmeyen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Sponsored Links |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |
|