| ![]() | Gelişmiş Arama |
| •Güncel Haberler | •Knight Online | •Komedi&Eğlence | •Oyun Dünyası | •Programlar | •Online Film izle | •Dizi izle | •Bayanlara Özel | •Müzik | •Dizi Tartışmaları | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| •Cep Telefonu | •Spor Gündemi | •Eğitim Şart | •Webmaster | •Edebiyat,Şiir,Hikaye | •Hobileriniz | •Motorlu Taşıtlar | •Digital Uydu Bölümü | •Astroloji | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |||||||
| |||||||
| Forum Duyuruları [ Forum Hakkında ] |
| ||
![]() |
| | Bu Konuyu FaceBook'ta Paylaş | LinkBack | Seçenekler |
| | #231 (permalink) |
| | Yaw beN beN Beni unutuyoRsnuz :=)![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir.. ArmieS Bir Efsanedir Asla Unutulamaz,Unutanlarda Kıskancından Unutmuşturlar ! |
| |
| ArmieS-William Mesajına Teşekkür Edenler: | madlééN. (07-15-2010)
|
| | #232 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Nerden: İstanbLue
Konular: 1055 Tecrübe Puanı: 33 Rep Puanı : 2060 Rep Derecesi : | Rütbe zamanim geldi galiba ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biliyorum Sen Herkeslesin Ama En Güzeli Benlesin... |
| |
| | #233 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Nerden: HATAY
Konular: 3472 Tecrübe Puanı: 1000 Rep Puanı : 46377 Rep Derecesi : | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşım Konu Ve Mesaj Sayın Tutmadan Ekliyemiyorum üzgünüm. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayırlı Olsun .. ![]() ![]()
|
| |
| | #234 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Nerden: İstanbLue
Konular: 1055 Tecrübe Puanı: 33 Rep Puanı : 2060 Rep Derecesi : | Sağolasın ellerine sağlık. ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biliyorum Sen Herkeslesin Ama En Güzeli Benlesin... |
| |
| ShoPaR Mesajına Teşekkür Edenler: | SuiKasT (07-14-2010)
|
| | #235 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Nerden: Gal-u Bela
Konular: 1824 Tecrübe Puanı: 1000 Rep Puanı : 19662 Rep Derecesi : | TÜMGENERAL vakti ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hangisi Daha Kötü Canavar Gibi Yaşamakmı İyi Biri Olarak Ölmekmi ? Kimsin Sen Şüphesiz Sen Sen Değilsin !!! من أنت ، وبطبيعة الحال كنت لا SuiKasT |
| |
| SuiKasT Mesajına Teşekkür Edenler: | Manniax (07-19-2010)
|
| | #236 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Nerden: HATAY
Konular: 3472 Tecrübe Puanı: 1000 Rep Puanı : 46377 Rep Derecesi : | Hayırlı Olsun o Zaman ![]() ![]() ![]()
|
| |
| Manniax Mesajına Teşekkür Edenler: | SuiKasT (07-19-2010)
|
| | #237 (permalink) |
Konular: 1824 Tecrübe Puanı: 1000 Rep Puanı : 19662 Rep Derecesi : | Teşekkürler Ethem ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hangisi Daha Kötü Canavar Gibi Yaşamakmı İyi Biri Olarak Ölmekmi ? Kimsin Sen Şüphesiz Sen Sen Değilsin !!! من أنت ، وبطبيعة الحال كنت لا SuiKasT |
| |
| SuiKasT Mesajına Teşekkür Edenler: | Manniax (07-19-2010)
|
| | #238 (permalink) |
Konular: 1824 Tecrübe Puanı: 1000 Rep Puanı : 19662 Rep Derecesi : | ![]() KORGENERAL Wakti Hadi Hayırlısı... ORGENERAL yaklaşıyor... ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hangisi Daha Kötü Canavar Gibi Yaşamakmı İyi Biri Olarak Ölmekmi ? Kimsin Sen Şüphesiz Sen Sen Değilsin !!! من أنت ، وبطبيعة الحال كنت لا SuiKasT |
| |
| SuiKasT Mesajına Teşekkür Edenler: | Manniax (2 Hafta önce)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| butun , duyurulur , uyelerimiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Sponsored Links |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |
|