| ![]() | Gelişmiş Arama |
| •Güncel Haberler | •Knight Online | •Komedi&Eğlence | •Oyun Dünyası | •Programlar | •Online Film izle | •Dizi izle | •Bayanlara Özel | •Müzik | •Dizi Tartışmaları | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| •Cep Telefonu | •Spor Gündemi | •Eğitim Şart | •Webmaster | •Edebiyat,Şiir,Hikaye | •Hobileriniz | •Motorlu Taşıtlar | •Digital Uydu Bölümü | •Astroloji | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |||||||
| |||||||
| Radyo Bölümü [Radyo ve Dj'ler Hakkındakini Düşüncelerinizi Buradan Paylaşabilirsiniz....] |
| ||
![]() |
| | Bu Konuyu FaceBook'ta Paylaş | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Nerden: Tokat Yaş: 15
Konular: 752 Tecrübe Puanı: 28 Rep Puanı : 2085 Rep Derecesi : | Merhaba . O kadar forumlara baktım böyle bir konu yok ! Sizlere bedava radyo hosting ve bu hosta yayın yolllayabileceğiniz programı tanıtıyorum. Böylece sitesi olupta radyo hizmeti koymak isteyen arkadaşların sorunu olan bu radyo işlemi bu şekilde çözülmüş olacak . Sizler IP'ınızın sabit olmasına gerek kalmadan , bağlantı hızınızın yüksekliğine düşüklüğüne bakmayan radio yayını yapmanıza yarayacak . Ve çok kolay . İşte yapmanız gerekenler : ( Anlatım kesinlikle bana aittir . Alıntı yapacaksanız bile en azndan sonuna coskunkuscu yazın . Teşekkürler ) İlk önce Radyo Hostumuzu alalım : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu linke tıklayıp üye oluyorsunuz .. Bu kısmı anlatmaya gerek yok sanırım . Mail adresinizi doğru azın active cod gelecektir.. Daha sonra üyelik işleminizi bitirdiğiniz zaman burdan giriş yapın : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak .. Şimdi Karşımızda Radyo Host paneli . Burdan kendimize bir Radyo server oluşturacağız .. radio installation ' A tıklayalım . Daha sonra : Göründüğü gibi ilk 2 satıra şifremizi belirleyelim . ( Bu şifre radyo yayınında kullanılacaktır ) radio name: Bu kısma Radyo Adımızı yazalım . Örn . ( Cknet FM ) radio url: Bu kısma binevi domain adımız . Örn : ( cknetfm.listen2myradio.com ) ----------------- Radyomuzu install dedikten sonra kurmuş bulunuyoruz.. ------------------ Bu kısımda her yayın yapacağımız zaman Radyo servere girip ON demeliyiz.. Bunuda , turn on/off Menüsünü göreceksiniz , buraya girip ON demeniz gerekmekle beraber yayın sırasında bu sayfayı kapamamalısınız.. ------- Şimdi merak edilen " E müzik nasıl çalcaz " Şimdi Bir sam 2 indirip kurmamız gerekli .. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu programı tam sürüm yapmalısınız yayın yapabilmek için.. Veya Southcastınızdanda yayın yapabilirsiniz.. Bu sizin tercihinize kalmış.. Nasılsa hostumuz var Şimdi Size Radio hosting IP numaramızı ve şifremizi öğrenelim.. Hosting panelimizde " preferences " Buraya tıklayıp , address to broadcast: ....... Burdan IPimizi öğrenebiliriz.. Tüm bilgilerimiz yazmaktadır.. Herhangi bir yayın programına ( sam 2 veya southcast'a ) Bu IP numarasını yazıp , Portta belirtilir yukarki adreste en sonraki yazan sayılar porttur ( örn : .......55 : 25956 ) Port 25956 budur. port numaramızı yazıp ve şifremizi girdikten sonra ( bu radyo kurarken belirlediğimiz şifre ) sonra yayına gir denince Sınırsız Kullanıcıya hitap edebilirsiniz.. Sam 2 anlatımlarına zamanım yok fakat sorunlarınızı ve sorularınızı yazın .. Ama Yayınımı nerden dinlicem ? Dimi Evet Hani domain radyo ismi falan bahsetitkya . O adrese girip dinleyebilirsiniz.. Örn : cknetfm.listenmy2radio.com Bu arada önemli bir nokta daha . Ben bunu forum sayfama veya normal siteme koymak istiyorum ! Yani bu sayfaya girilmesin.. O zaman media player kodlarının arasına Ip numaranızı ve portunuzu ( tabi bu IP ve Port Radionun bize verdiği numaralardır. tutuptta kendi PC nizin IP sını falan yazmayın . ) Yazın ve bu kodu nereye eklerseniz orda yayındasınız Media Player Kodu Aşağıdadır : <object id="WMPlay" width=376 height=305 classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" standby="Microsoft Windows Media Player bileşenleri yükleniyor..." type="application/x-oleobject"> <param name="FileName" value="http://--.--.--.20:24942IP numaranızı Yazınız. Bu şekilde"> <param name="ShowControls" value="1"> <param name="AutoStart" value="1"> <param name="ShowDisplay" value="FALSE"> <param name="ShowStatusBar" value="1"> <param name="ShowGotoBar" value="1"> <param name="AutoSize" value="1"> <param name="EnableContextMenu" value="TRUE"> <embed src="http://--.--.--.20:24942IP numaranızı Yazınız. Bu şekilde" width=376 height=305 autostart=1 type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" filename="W_VIDEO/Horny/1 (40).mpg" showcontrols=1 showdisplay=0 showgotobar=1 enablecontextmenu=false showstatusbar=1> </embed> </object Lütfen Emeğe saygı . bu bir ilktir . Umarım teşekkür hakketmişimdir. Kalın sağlıcakla kardeşlerim.. iyi günler.. we Son Olarak Sistemi kurdun . Hostunun IP numarasını ve şifresini biliyorsun . Şimdi program lazım . Sam 2 veya Sam 3 Programını Full sürüm bulmalısın . Daha sonra Sam Programının üst menüsünde window + encoders - Bunu açıcaksın . Encoders penceresini göreceksin açılacak. Daha sonra o pencerede + Tuşu var ona tıklıcaz . Sonra + tuşuna tıklayınca açılan penceredeki İlk bölümden bağğlantı kalitemizi seçicez . 24 k 32 k 40 k vs . Mp3 an Mp3pro seçili olacak tabi ilk açılınca bunu sorar . Sonra 2. sayfaya geçince IP yazan yere Host Ipımızı yazıcaz Port Yazan yerre port ve Şifre yazan yere şifremizi yazıp OK dicez . Encoders penceresinde göreceksin bir link oluştu . Sonrada Linke Sağ Tuş Play Dediğin zaman Yayındasın . Google.com da Sam2 Eğitim diye ararsan Detaylara Ulaşabilirsin.. radyonuzunadi.listen2myradio.com Dinleyiciye açılmıştır.Google.com da Sam2 Eğitim diye ararsan Detaylara Ulaşabilirsin.. radyonuzunadi.listen2myradio.com Dinleyiciye açılmıştır. Yada İlk anlatımımdaki kodları kullanabilirsiniz.. ![]() ![]() |
| | |
| The Following 7 Users Say Thank You to madlééN. For This Useful Post: | ConSoLePaRiS (07-20-2010),
fatmaulku (bir Hafta önce),
HymenOpteRa (07-23-2010),
Impossble (2 Hafta önce),
lPhantaso (bir Hafta önce),
RQ-7 (2 Hafta önce),
SuiKasT (07-20-2010)
|
| | #2 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Yaş: 21
Konular: 4 Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 100 Rep Derecesi : | yok ya sam 2 yi yapamadım ip adres ve portu yazacak yeri bulamadım Konu lPhantaso tarafından (bir Hafta önce Saat 01:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| 2 , anlatimlari , bedava , hosting , madléén , olay , programi , radio , sam , ve , yayin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Sponsored Links |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |
|