Forum , En Güzel Forum , Online Film İzle, Film indir, Online Dizi, SKY KO, Webmaster, Sohbet, Komedi, Eğlence, Müzik indir, Mp3 indir Film İndir,Divx Film İndir,Xvid Film,RVMB Movie
Gelişmiş Arama

•Güncel Haberler •Knight Online •Komedi&Eğlence •Oyun Dünyası •Programlar •Online Film izle •Dizi izle •Bayanlara Özel •Müzik •Dizi Tartışmaları
•Cep Telefonu •Spor Gündemi •Eğitim Şart •Webmaster •Edebiyat,Şiir,Hikaye •Hobileriniz •Motorlu Taşıtlar •Digital Uydu Bölümü •Astroloji

ANA SAYFA   
Anasayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   Forum , En Güzel Forum , Online Film İzle, Film indir, Online Dizi, Oyun Dünyası, Webmaster, Sohbet, Komedi, Eğlence, Müzik ve Daha Fazlası... > ••• Forum Hakkında••• ® KalBurda.Com ® > Radyo Bölümü
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Radyo Bölümü [Radyo ve Dj'ler Hakkındakini Düşüncelerinizi Buradan Paylaşabilirsiniz....]

ONLİNE FİLMLER - SİTEMİZE EKLENEN SON ONLİNE FİLM'LERDEN BAZILARI - TIKLAYIN İZLEYİN
Sponsor Reklam

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Olay ! Bedava Radio Hosting - Yayın Programı ( Sam 2 ) Ve anlatımları. [madlééN.]
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
122

Yeni Konu aç Cevapla

Bu Konuyu FaceBook'ta Paylaş LinkBack Seçenekler
Alt 07-20-2010   #1 (permalink)
YARBAY
madlééN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 752
Tecrübe Puanı: 28
Rep Puanı : 2085
Rep Derecesi : madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute madlééN. has a reputation beyond repute
madlééN. - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Olay ! Bedava Radio Hosting - Yayın Programı ( Sam 2 ) Ve anlatımları. [madlééN.]

Merhaba . O kadar forumlara baktım böyle bir konu yok !

Sizlere bedava radyo hosting ve bu hosta yayın yolllayabileceğiniz programı tanıtıyorum. Böylece sitesi olupta radyo hizmeti koymak isteyen arkadaşların sorunu olan bu radyo işlemi bu şekilde çözülmüş olacak . Sizler IP'ınızın sabit olmasına gerek kalmadan , bağlantı hızınızın yüksekliğine düşüklüğüne bakmayan radio yayını yapmanıza yarayacak . Ve çok kolay . İşte yapmanız gerekenler :
( Anlatım kesinlikle bana aittir . Alıntı yapacaksanız bile en azndan sonuna coskunkuscu yazın . Teşekkürler )

İlk önce Radyo Hostumuzu alalım :

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu linke tıklayıp üye oluyorsunuz .. Bu kısmı anlatmaya gerek yok sanırım . Mail adresinizi doğru azın active cod gelecektir..

Daha sonra üyelik işleminizi bitirdiğiniz zaman burdan giriş yapın :

Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak ..

Şimdi Karşımızda Radyo Host paneli . Burdan kendimize bir Radyo server oluşturacağız ..

radio installation ' A tıklayalım . Daha sonra :

Göründüğü gibi ilk 2 satıra şifremizi belirleyelim . ( Bu şifre radyo yayınında kullanılacaktır )

radio name: Bu kısma Radyo Adımızı yazalım .

Örn . ( Cknet FM )

radio url: Bu kısma binevi domain adımız .

Örn : ( cknetfm.listen2myradio.com )

-----------------

Radyomuzu install dedikten sonra kurmuş bulunuyoruz..

------------------

Bu kısımda her yayın yapacağımız zaman Radyo servere girip ON demeliyiz.. Bunuda ,

turn on/off Menüsünü göreceksiniz , buraya girip ON demeniz gerekmekle beraber yayın sırasında bu sayfayı kapamamalısınız..

------- Şimdi merak edilen " E müzik nasıl çalcaz "

Şimdi Bir sam 2 indirip kurmamız gerekli ..

Bu programı tam sürüm yapmalısınız yayın yapabilmek için.. Veya Southcastınızdanda yayın yapabilirsiniz.. Bu sizin tercihinize kalmış.. Nasılsa hostumuz var

Şimdi Size Radio hosting IP numaramızı ve şifremizi öğrenelim..

Hosting panelimizde " preferences "

Buraya tıklayıp , address to broadcast: ....... Burdan IPimizi öğrenebiliriz.. Tüm bilgilerimiz yazmaktadır..

Herhangi bir yayın programına ( sam 2 veya southcast'a ) Bu IP numarasını yazıp , Portta belirtilir yukarki adreste en sonraki yazan sayılar porttur ( örn : .......55 : 25956 ) Port 25956 budur.
port numaramızı yazıp ve şifremizi girdikten sonra ( bu radyo kurarken belirlediğimiz şifre ) sonra yayına gir denince Sınırsız Kullanıcıya hitap edebilirsiniz..

Sam 2 anlatımlarına zamanım yok fakat sorunlarınızı ve sorularınızı yazın ..

Ama Yayınımı nerden dinlicem ? Dimi

Evet

Hani domain radyo ismi falan bahsetitkya . O adrese girip dinleyebilirsiniz.. Örn :

cknetfm.listenmy2radio.com

Bu arada önemli bir nokta daha . Ben bunu forum sayfama veya normal siteme koymak istiyorum !

Yani bu sayfaya girilmesin..

O zaman media player kodlarının arasına Ip numaranızı ve portunuzu ( tabi bu IP ve Port Radionun bize verdiği numaralardır. tutuptta kendi PC nizin IP sını falan yazmayın . )
Yazın ve bu kodu nereye eklerseniz orda yayındasınız Media Player Kodu Aşağıdadır :

<object id="WMPlay" width=376 height=305 classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bileşenleri yükleniyor..."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" value="http://--.--.--.20:24942IP numaranızı Yazınız. Bu şekilde">
<param name="ShowControls" value="1">

<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="FALSE">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="1">
<param name="AutoSize" value="1">
<param name="EnableContextMenu" value="TRUE">
<embed
src="http://--.--.--.20:24942IP numaranızı Yazınız. Bu şekilde"
width=376
height=305
autostart=1 type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="W_VIDEO/Horny/1 (40).mpg"
showcontrols=1
showdisplay=0
showgotobar=1
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1> </embed>
</object

Lütfen Emeğe saygı . bu bir ilktir . Umarım teşekkür hakketmişimdir.

Kalın sağlıcakla kardeşlerim..

iyi günler..
we Son Olarak

Sistemi kurdun . Hostunun IP numarasını ve şifresini biliyorsun . Şimdi program lazım . Sam 2 veya Sam 3 Programını Full sürüm bulmalısın . Daha sonra Sam Programının üst menüsünde window + encoders - Bunu açıcaksın . Encoders penceresini göreceksin açılacak. Daha sonra o pencerede + Tuşu var ona tıklıcaz . Sonra + tuşuna tıklayınca açılan penceredeki İlk bölümden bağğlantı kalitemizi seçicez . 24 k 32 k 40 k vs . Mp3 an Mp3pro seçili olacak tabi ilk açılınca bunu sorar . Sonra 2. sayfaya geçince IP yazan yere Host Ipımızı yazıcaz Port Yazan yerre port ve Şifre yazan yere şifremizi yazıp OK dicez . Encoders penceresinde göreceksin bir link oluştu . Sonrada Linke Sağ Tuş Play Dediğin zaman Yayındasın .

Google.com da Sam2 Eğitim diye ararsan Detaylara Ulaşabilirsin..

radyonuzunadi.listen2myradio.com

Dinleyiciye açılmıştır.Google.com da Sam2 Eğitim diye ararsan Detaylara Ulaşabilirsin..

radyonuzunadi.listen2myradio.com

Dinleyiciye açılmıştır. Yada İlk anlatımımdaki kodları kullanabilirsiniz..

madlééN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 7 Users Say Thank You to madlééN. For This Useful Post:
ConSoLePaRiS (07-20-2010), fatmaulku (bir Hafta önce), HymenOpteRa (07-23-2010), Impossble (2 Hafta önce), lPhantaso (bir Hafta önce), RQ-7 (2 Hafta önce), SuiKasT (07-20-2010)
Alt bir Hafta önce   #2 (permalink)
Junior Üye :)
Konular: 4
Tecrübe Puanı: 2
Rep Puanı : 100
Rep Derecesi : lPhantaso will become famous soon enough lPhantaso will become famous soon enough
Standart Cevap: Olay ! Bedava Radio Hosting - Yayın Programı ( Sam 2 ) Ve anlatımları. [madlééN.]

yok ya sam 2 yi yapamadım ip adres ve portu yazacak yeri bulamadım

Konu lPhantaso tarafından (bir Hafta önce Saat 01:59 PM ) değiştirilmiştir..
lPhantaso isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
2 , anlatimlari , bedava , hosting , madléén , olay , programi , radio , sam , ve , yayin

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler

Sponsored Links
@KalBurda.Com Mail Alın

Sitemizde Yenimisiniz ? Yardım Konuları