| ![]() | Gelişmiş Arama |
| •Güncel Haberler | •Knight Online | •Komedi&Eğlence | •Oyun Dünyası | •Programlar | •Online Film izle | •Dizi izle | •Bayanlara Özel | •Müzik | •Dizi Tartışmaları | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| •Cep Telefonu | •Spor Gündemi | •Eğitim Şart | •Webmaster | •Edebiyat,Şiir,Hikaye | •Hobileriniz | •Motorlu Taşıtlar | •Digital Uydu Bölümü | •Astroloji | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | Bu Konuyu FaceBook'ta Paylaş | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 (permalink) |
| The Expendables ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Konular: 1998 Tecrübe Puanı: 1000 Rep Puanı : 87296 Rep Derecesi : | ![]() Tür : Dram / Tarihi Gösterim Tarihi : 26 Şubat 2010 Yönetmen : Zülfü Livaneli Senaryo : Zülfü Livaneli Görüntü Yönetmeni : Peter Steguer Müzik : Zülfü Livaneli Yapım : 2010, Türkiye Oyuncular Sinan Tuzcu , Serhat Mustafa Kılıç , Dolunay Soysert , Özge Özpirinçci , Ezgi Mola , Burhan Güven Selânik’te çocukluktan başlayan arkadaşlık önce silâh arkadaşlığına sonrasında cumhuriyetle birlikte aynı ideallerin peşinde yürüyen yarım asırlık dostluğa ve ölene kadar süren kardeşliğe dönüştü… Atatürk ve Salih Bozok… “Veda” Salih Bozok’un anlatımıyla, bu dostluğun, Atatürk’ün hayatının dönüm noktalarının, vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın komutanının hikâyesi… |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Expendables ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Konular: 1998 Tecrübe Puanı: 1000 Rep Puanı : 87296 Rep Derecesi : | Salih Bozok un anlatımıyla oluşan film bence çok iyiydi.Dersimiz Atatürkle yakın zamanlarda sinemaya girdiler ama bence veda ondan daha iyi izlemenizi tavsiye ederim... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Nerden: HATAY Yaş: 27
Konular: 11612 Tecrübe Puanı: 1000 Rep Puanı : 147530 Rep Derecesi : | Teşekkürler BErkan Afişlerde Yerini Alir Sanirim ![]() ![]()
![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 16
Konular: 2 Tecrübe Puanı: 2 Rep Puanı : 50 Rep Derecesi : | Wallaha Ağladım Lan Yemin ederimki Duygusala Bağladım Fikriye'ye Çok üzüldüm.. we Kendini wurduğu sahnede gözlerim doldu (: |
| | |